Bij deze prachtige woningen hoort een tuin met uitstraling. Wij zorgen voor een keurige basis, zoals erfafscheidingen en een terras in de achtertuin, waarna u verder de vrijheid heeft om uw droomtuin in te richten! Onze hovenier André Kapaan denkt graag met u mee om uw ideale tuin te realiseren.

In de basis komt er op de erfgrens naar het openbaar gebied hagen van ca. 1,7 meter hoog. Ter plaatse van de voortuin loopt de haag schuin af naar ca. 1,0 meter hoog. Dit gebeurt eveneens op de hoeken van de parkeerplaatsen, om de verkeersveiligheid te waarborgen. Uw woning wordt echter niet alleen naar het openbaar gebied voorzien van een erfafscheiding, ook tussen de woningen is dit helemaal verzorgd! Deze erfafscheiding zal bestaan uit hedera schuttingen of eveneens een haag van ca. 1,0 meter hoog wanneer deze grenst aan het openbaar gebied.

De parkeerplaatsen op eigen terrein (wanneer van toepassing) zullen standaard volledig worden betegeld met een mooie antraciet tegel van 20x30 cm. Deze tegel zal ook worden gebruikt voor het ruime terras van 3 meter diep over de gehele achtergevel of een deel hiervan bij de vrijstaande woningen. Dit zorgt voor een passend geheel en na oplevering kunt u direct gebruik maken van uw woning! Zeker ook omdat met dezelfde tegel een pad van erfgrens naar voordeur én naar de berging (wanneer van toepassing) zal worden aangelegd.

Als kers op de taart wordt elke woning standaard voorzien van een eigen boom in de tuin. Dit is niet zomaar een boom, want u heeft de keuze uit drie verschillende boomsoorten. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw tuin personaliseren, maar blijft er toch een bepaalde cohesie in de wijk.

Het bijzondere bij de vrijstaande woningen is de ligging aan het water. Optioneel kan hier een vlonder langs de oever worden gerealiseerd, waardoor u heerlijk aan de waterzijde kunt genieten van de omgeving. Hoe fijn is het dat u uw boot gewoon aan de achtertuin heeft liggen en op een heerlijke zomerse namiddag binnen een paar minuten over het Gooimeer vaart?

  • Twee parkeerplaatsen (tegels 20x30cm)
  • Terras achtertuin
  • Erfafscheidingen privé - privé (hedera)
  • Erfafscheidingen privé - openbaar (haag)
Grootte tuinen Kwaliteitshandboek 5,3 MB Erfafscheidingen groen en bijgebouwen Taluds vrijstaande woningen Situatie tuinen